2012. február 1., szerda

Nünüke királylány

Nünüke történetét sokan ismerik, ő az a vizsla lány, aki rendkívül soványan egy razzia eredményeként került a Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentő Csoportjának gondozásába, a fajtamentés akkori vezetőjénél kapott átmeneti elhelyezést. 
 
Nünüke
Mint azt megírtuk korábban, a fajtamentés volt vezetője már más szervezetei kereteken belül tevékenykedik, de az immáron hat éves magyar vizsla fajtamentést a Futrinka Egyesület tovább folytatja, így a korábbi védenceink is a mi gondozásunkban maradtak. Kérésre más családba kerültek a korábbi vezetőnél állomásozó ideiglenes védencek: Vasárnap és Gida is, de egy kutyát az új szervezet átvételre kért, ez pedig Nünüke.
 
Nünükét így hivatalos átadás-átvételi papírokkal átadtuk az új szervezetnek, rögzítve, hogy csak a megfelelő oltásokat, ivartalanításokat követően, ellenőrzött körülmények között és benti tartással adható örökbe, illetve vállalva, hogy az Egyesület számlájára a célzottan Nünüke vizslára érkezett támogatásokat az új szervezetnek átutaljuk. 
 
Nünüke
 
Nünüke további életének alakulását a fentiek alapján nem a Futrinka Egyesület Magyar Vizsla Fajtamentő Csoportjánál követhetitek tovább, de ő az egyetlen, aki a személyi változás következtében a gondozásunkból ilyen módon kikerült.

8 megjegyzés:

  1. Nem úgy volt, hogy Vasárnapot Evelin örökbe is fogadja?

    VálaszTörlés
  2. Huh, most akkor a nalunk levo Gida jogi statusza mi is?

    VálaszTörlés
  3. Balázs: Gida Futrinkás, ahogy mindig is az volt! Csak átköltözött egy másik ideiglenes befogadóhoz - Hozzád :-)

    VálaszTörlés
  4. sziasztok, akkor Nünükéről ezután hol lehet olvasni ???
    Balázs, ti merrefelé laktok? Csak azért kérdem, mert hajdanán mi a Népfürdő utcai régebbi, téglaházas lakótelepen laktunk, és PONT OTT, a Dagály oldalában a Duna parton sétáltattuk a kutyákat, ahol Ti vagytok lefényképezve.
    További boldogságos életet nektek Gidával: Marietta

    VálaszTörlés
  5. Nünükének a másik vizslamentő csapat létrehozott egy saját FB oldalt, itt olvashatsz róla: https://www.facebook.com/nunukekiralylany

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm, olvasom !

    VálaszTörlés
  7. A fészbukon ismertem meg Nünükét, és onnan tájékozódva olvastam a Futrinka és Evelin elválásáról. A hátteret nem ismerem, nyilván nem is tartozik rám, de szeretném nektek elmondani, nagyra becsülöm a munkátokat (ahogy Evelinét is). Le a kalappal, hogy ilyen korrekt módon, minden keserű vagy ellenséges hangnem nélkül írtok! Sikeres munkát kívánok - azt hiába is írnám, hogy bár ne lenne munkátok -, sok megmentett vizslát és sok támogatót.

    VálaszTörlés