2012. február 23., csütörtök

Frici tornázni szeretne - Ideiglenes befogadót keres!

Ismét nagy szükségünk van a segítségetekre.

Frici, a 2-3 év körüli magyar vizsla kan pár napja érkezett a gondozásunkba. 
FRICI
Frici története: tavaly szeptemberben találták, elütve, sérült lábbal. Előkerült a gazdi is (egy idős néni), aki nem kérte vissza a kutyát, a befogadók pedig nem műttették meg Frici sérült lábát, mert nemtudták volna vállalni az utókezelést, kontrollokat, stb. :-(

Az eredmény: egy vagy több kezelés nélkül hagyott sérülés, és egy sántító, beteg lábát nem használó vizslafiú. A vállkörnyéki izmok jelentősen sorvadtak, ezért tűnik úgy, hogy rosszul áll a kulcscsontja.

Képek róla: http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrinkautca/album389/frici/

Orvosi szakvélemény: ha nem akarjuk, hogy végleg elsorvadjanak az izmai, (aminek akár amputáció is lehet a vége!), sürgősen fizikoterápiára van szüksége, s tornáztatni kell, naponta többször. Ezt Tárnoki kennelsorunkon nem tudjuk megoldani, ezért sürgősen IDEIGLENES befogadót keresünk Frici számára (Budapesten)! Tapasztalt befogadóra van szükségünk, aki vállalja a tornáztatást is. Ehhez Luca, egy kutyákra szakosodott fizikoterapeuta.gyógytornász az elején segítséget nyújtana, (házhoz megy), s a későbbiekben a leendő befogadó már egyedül is tudná tornáztatni.

 
Ha valaki vállalná Frici ideiglenes befogadását (becslésünk szerint 1-3 hónapról lenne szó), kérjük, írjon nekünk a magyarvizslasos@gmail.com címre!

Ha bármilyen kérdés felmerül, szívesen válaszolunk!

Köszönjük!

2 megjegyzés:

  1. Frici szuper ideiglenes befogadóhoz került, és már megkezdte az "edzést", szuper dolga van! Ilonának köszönjük szépen, hogy befogadta és gondját viseli a kis bicebócának!!!!

    VálaszTörlés