2012. február 28., kedd

Befogadás - akár önkéntes munkatársként is?

frissítés - Febr.29.: A fajtatiszta kisvizslára már több befogadó is jelentkezett, de a két kis keverék babát senki sem szeretné ideiglenesbe vagy véglegesbe? És ugyaninnen egy felnőtt kan vizslát is el kell hoznunk, neki is ideiglenes befogadót keresünk! Hamarosan lesz több infónk a kiskutyák nemét illetően!

Ismét ideiglenes befogadó(ka)t keresünk (elsősorban Budapesten vagy környékén) három 4 hónapos magyar vizsla gyerkőc számára. (1 fajtatiszta, 2 keverék)...

Olyan hely kellene, ahol nincs másik kutya, vagy ha van is, minden szükséges oltással rendelkezik, mert a babák előélete ismeretlen, akár betegséget is hordozhatnak. Olyan befogadók kellenének, akik tudják, hogy mit jelent egy babakutya nevelgetése, s azt is, hogy mi történik, ha egy babakutya beteg: aki nem ijed meg, aki nem esik kétségbe, hanem az állatorvosi utasítások alapján támogatja a kezelést, teszi a dolgát. Nem könnyű feladat, tudjuk. Viszont ha nem találunk befogadókat, nem tudjuk ezt a három vizsla gyerkőcöt a gondozásunkba venni.



Sokszor, sokaktól halljuk, hogy sokan elveszítették a munkahelyüket, hogy nincs miből megoldaniuk a család fenntartását, hogy létbizonytalanságban élnek. Mi sem vagyunk tehetősek, de a babák körüli önkéntes munkáért legálisan tudnánk valamennyit, ha nem is túl sokat fizetni annak, aki vállalja amellett, hogy az állatorvosi ellátásukat, élelmezésüket, plédeket, etetőtányérokat, parazitamentesítésükhöz szükséges dolgokat mi biztosítjuk.

Ha valaki azért nem mert eddig vállalkozni, mert a sajátját is nehezen látja el, erre ez a lehetőség megoldást jelenthet, nekünk pedig hatalmas segítség.

Kérjük titeket, segítsetek, s így talán egy icipicit mi is segíthetünk valakinek, akinek most számíthat pár forint és figyelem. Ajánljatok minket ismerőseitek figyelmébe, hogy együtt megtalálhassuk a megoldást. Címünk:magyarvizslasos@gmail.com
Köszönjük!

1 megjegyzés: