2012. február 9., csütörtök

Forest SÜRGŐSEN befogadót keres!

Forestet még ma el kell hoznunk mostani befogadójától, és nincs rá másik ideiglenes befogadó jelölt. Sajnos egyelőre tárnoki kennelsorunkra kerül, amíg nem lesz jelentkező - egyelőre nincs más megoldásunk :-( A kennel nem ideális sem a sebgyógyulás szempontjából, és Tárnokra a gyógytornász sem fog tudni kijárni hozzá. Tényleg nem tudja senki sem vállalni az elhelyezését? :-( Nagyon reménykedünk, hogy lesz számára egy befogadó!

Amit tudni kell róla:
- 7 év körüli ivaros kan
- a 2.kerületben találták kb. 1 hete, továbbra is eredeti gazdáját keressük, de ha nem lesz meg, akkor Forest örökbe fogadható lesz majd!
- jelenleg is ideigl. befogadónál lakik, de ő sajnos nem tud vele eleget foglalkozni.
- Forest nagyon mozgékony, a sérült lába ellenére
- jelenleg kötést/zoknit hord, de figyelni kell rá, mert hajlamos piszkálni a sebét
- orvosi és egyéb költségeit mi vállaljuk, valószínűleg fizikoterapeuta is járni fog hozzá alkalmanként (házhoz megy)
Aki tudná vállalni Forest ideiglenes befogadását, kérjük, jelentkezzen a magyarvizslasos@gmail.com címen vagy a 06-30-9867-202 telefonszámon! Köszönjük szépen!
 

4 megjegyzés:

  1. jajjistenem sajnos fullonvagyunk :S
    marvel már itt lakik...de megpróbálok körbekérdezni, írjatok havanfejlemény!!

    VálaszTörlés
  2. Meglett Forest eredeti gazdája, a kutyus neve Koppány és valójában 11 éves! Már otthon van! Mindenkinek köszönjük a segítséget!

    VálaszTörlés
  3. Herbert Károlyné2012. február 14. 5:34

    Ez a legörömtelibb hír, visszatalált a gazdihoz.

    VálaszTörlés
  4. Kedves Mindenki!
    Elnézést, tudom, hogy nem ez a legmegfelelőbb hely, de már régóta tervezem, hogy megírjam nektek, hogy alakult Saci vizsla sorsa, akit tavaly március végén, bonyodalmak árán fogadtunk örökbe a párommal az Illatos úti telepről. Készítettem egy albumot a kedvenc fotóinkból, itt találjátok: https://picasaweb.google.com/101445509942150675350/Sacika02
    Mit is mondhatnék? A kiskutya nagyon jól van, mindennél jobban szeretjük és borzasztóan hálásak vagyunk, hogy egy ilyen jó fej, kedves, értelmes vizsla gazdái lehetünk. Gyönyörű, izmos kutya lett belőle, rengeteget mozog, együtt futunk, minden túrára magunkkal visszük. Nincs már vele semmi gond, az elején problémát okozott, hogy nem hagyhattuk egyedül, mert egy merő stresszben volt, amíg haza nem értünk. Szerencsére ez a dolog megoldódott, amikor mindhármunknak tisztázódott a szerepe a „falkában” és amikor már jobban „rálazult az életre”. Eleinte rettegett az autózástól, de ma már kimondottan szereti, előre bekészíti magát az autóba indulás előtt. Megtanult úszni (eleinte a víz felszínét csapkodta és igyekezett lent tartani a hátsó lábait az aljzaton.. Ki gondolná, hogy egy kutya nem tud magától úszni?:)), megtanult játszani. Más kutyákkal kicsit furán viselkedik, zavarában ugat, és szeretné őket elkergetni. Előbb-utóbb biztosan ez a viselkedés is javulni fog. Megtörtént az ominózus ivartalanítás is, tehát a kutya mégsem „szaporítókhoz” került. Májusban egyszer tüzelt nálunk, de a következőt már nem vártuk meg. Nehezen szántam rá magam a műtétre, mert baromira féltem tőle, hogy valami gond adódik közben (meg hogy ki vagyok én, hogy istent játsszak), de simán ment minden, az egész műtét megvolt egy óra alatt és két-három nap múlva már úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna. A varratokhoz hozzá sem nyúlt, a gallért egyszer sem kellett ráadni. Utólag már örülünk, hogy megtettük, így mindenkinek jobb. Egyébként szertelen jószág, csupa érdeklődés, szeretné elérni, hogy örökké vele foglalkozzunk (olykor hisztivel). Az állatorvosok egyöntetű véleménye szerint tavasszal lesz két év körüli (egy évvel ezelőtt a hölgy az Illatos úton egy akkor 4 éves vizslát keresett), még nagyon fiatalka. Azt szeretnénk, ha most már mindig ő lenne a kutyánk, de mivel ez sajnos lehetetlen, csak annyit kívánunk, hogy nagyon sokáig éljen és legyen továbbra is egészséges.

    VálaszTörlés