2012. március 21., szerda

Heti összefoglaló - 9.hét

Futrinka Egyesület - Magyar vizsla fajtamentés
A 9. hét összefoglalója
 
Ezen a héten 3 új kölyökkutya érkezett a magyar vizsla fajtamentés gondozásába: a 4,5 hónap körüli testvérkék a gyömrői Szomorú Szív Alapítványtól érkeztek: 1 kan (Kabóca) és két szuka (Fecske és Kerecsen). Mindhárman ideiglenes befogadókhoz költöztek. Kabócát megtartja a befogadó család, a másik két baba gazdit keres.

Sajnos mindhárman betegek (szopornyica), és kezelésük nagyon sok pénzbe kerül. Ha bármilyen kis összeggel hozzá tudsz járulni gyógyulásukhoz, kérjük olvasd el az alábbi blogbejegyzést:
 
Rozina, a Szombathelyről nemrég érkezett idős vizsla anyóka sajnos itt hagyott minket. Lépdaganata kifakadt (2 nappal később lett volna a műtét, amely során lépe is eltávolításra került volna) és súlyos belső vérzése lett, amin sajnos műtéttel és várátömlesztéssel sem tudtak már segíteni.
Edinának, a befogadójának köszönjük szépen a türelmes, gondos, szerető ápolást, Rozina őt tekintette gazdájának, nagyon szerették egymást. Drága Rozina, nyugodj békében, a Szivárványhídon túl már nem fáj semmi :-(((
 

 
Lea, a 6 éves vizslalány gazdis lett ezen a héten! Egy nyugdíjas, de még nagyon aktív, pörgős házaspárhoz került, akik kép alapján ugyan nem őt választották volna, de a személyes látogatás során azonnal beleszerettek. Lea kétlaki életet fog élni: Gazdái balatoni telkén és pesti lakásban egyaránt gyakran fog tartózkodni. Kenesén már a lakosság fele ismeri és kedveli őt!  Boldog gazdis életet kívánunk Leának!
 
Lea

Erdő, régi védencünk, aki nemrég visszakerült a gondozásunkba, újra hivatalosan is gazdás lett! Befogadója, Erzsébet megtartja őt, s a minap aláírtuk az örökbefogadási papírokat is! Sok boldogságot kívánunk Erdőnek új családjával!
Erdő

 Bájos, a szolnoki vizslalány átesett az ivartalanításon. Érte tömött sorokban álltak az érdeklődők, s végül Andi lett a kiválasztott, ő egyébként korábbi védencünk, Mandala ideiglenes befogadója is egyben. Bájos pedig hamarosan papíron is gazdis kutya lesz!
Bájos, akinek új neve Barka lett


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése