2012. augusztus 24., péntek

Új vizslapólók támogatóinknak

Örömmel jelentjük, hogy elkészültek új vizslás pólóink: a minta a régi, a színek újak! Ezúttal sötét alapon fehérrel nyomott pólókat készíttettünk, rajta a Katica és Torony nevű védencünk fotója alapján készült grafika, melyet Gősi Diána (www.diviz.hu) tervezett.

Védenceink ellátásának finanszírozásához szükségünk van adományokra: csak így tudjuk kifizetni az oltásokat, a chipezést, az ivartalanítást, az esetleges betegségek kezelését, az élelmet, s a kennelsoron élő kutyáinkat ellátó alkalmazottunk bérét + a kennelbérleti díjat (saját menhellyel továbbra sem rendelkezünk.)

Tehát segítségre van szükségünk: Támogasd munkánkat legalább 3.000 Ft-tal, és egy általad választott méretű vizslás pólót adunk ajándékba! 


A képen látható színek közül lehet választani: sötétkék, királykék, barna, szürke, khaki, bordó
(Egyeztetés szükséges, mert nem minden színből van minden méret!)



MÉRETEK:

S: Szélessége: 48.5 cm Hossza: 69.5 cm
M: Szélessége: 53.5 cm Hossza: 72 cm
L: Szélessége: 56 cm Hossza: 74.5 cm
XL: Szélessége: 61 cm Hossza: 77 cm
XXL:  Szélessége: 66 cm Hossza: 78,5 cm

A befolyt támogatást teljes mértékben az általunk mentett magyar vizslák ellátására fordítjuk (állatorvosi költségek, élelem, elszállásolás, stb.)

AZ ADOMÁNYOZÁS MENETE:

1.) Döntsd el, hány példányt szeretnél ajándékba

2.) A példányonként legalább 3 000 Ft értékű adományodat az alábbi bankszámlaszámra várjuk:

Futrinka Egyesület
10404089-49575251-57561000 (K&H bank)
Megjegyzés rovatba kérjük semmi mást ne írj, csak ennyit: "VIZSLA EGYEDI"

Az adományokat PayPalon keresztül is tudjuk fogadni, tehát kérjük, hogy "normál" nemzetközi banki átutalást ne indítson senki, mert nagyon magas a költsége, amit tőlünk vonnak le. A PayPalon az info@futrinkautca.hu account tartozik hozzánk, de az alábbi "donate" gombra kattintva is elindítható az utalás!




3.) A futrinkainfo@gmail.com címre írd meg a neved, címed, az utalás időpontját, a választott színt és méretet, és hogy hogyan szeretnél hozzájutni a pólóhoz.


HOGYAN JUT EL HOZZÁD A PÓLÓ:

- Személyes átvétel csak a rendezvényeinken, illetve előre egyeztetett időpontban néhány budapesti helyszínen lehetséges

- Amennyiben postai küldést szeretnél, lehetséges, de sajnos az egyesület nem tudja állni a postaköltséget. Ennek összegét az adománnyal együtt utald (ajánlott levélként tudjuk küldeni, 1 db pólónál 465 Ft a postaköltség, 2 db-nál 650 Ft)

Ha bármiben elakadnál, írj! futrinkainfo@gmail.com

Köszönjük!